2011/04/03

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL | loker solo

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. Mange faktorer ind i en ordentlig bil sikkerhedsstandarder anvendes i daglige aktiviteter. Et af de vigtigste eksempel er den type dæk, der passer til vejforhold. Dækslitage ikke er i overensstemmelse med vejforhold vil helt sikkert skade mange brugere på grund af alder dæk vil ikke vare længe. Desuden kunne det resultere i skader på bilen konstruktion.

I øjeblikket er mange mærker af dæk på markedet. Selvfølgelig skal vi være omhyggelige med at vælge de mærker og typer af dæk i overensstemmelse med vejforhold, der vil blive væltet hver dag. Temmelig vanskeligt ja, for folk, der har førstehånds erfaring i at vælge et mærke og type dæk. Hvis du oplever disse ting i at vælge et bildæk, Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. GT Radial kan være et godt valg. Jeg sætter pris på denne vare fra virksomheder, der producerer dem.

Er PT. TBK selskab Elephant land dreng, der har udviklet en af ??mærket GT Radial dæk. Med hensyn til oplevelsen af ??et selskab etableret i 1951, så der kan redegøres for i at producere dæk i overensstemmelse med vejforhold i Indonesien. Siden har virksomheden udviklet forskellige typer og modeller af dæk fra cykeldæk til bildæk. Den oplevelse helt sikkert lavet PT. Elephant TBK få at vide en masse hvordan man skaber et godt dæk til vejforholdene i Indonesien, der har et tropisk klima.

Anmeldelse en lille historie om etableringen af ??PT. Elephant TBK fortsætte det, er fordelene ved Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. PT. Elephant blev grundlagt i 1951 og startede sin produktion ved at fremstille cykeldæk ude og inde. I 1973 en teknisk bistand, aftale og underskrevet af Inoue Rubber Company of Japan til at producere motorcykeldæk. Og i 1981 PT. Elephant TBK genvinde faglig bistand fra Yokohama Rubber Company til at starte produktion af bias dæk til erhvervskøretøjer og personbiler. Ser man på udviklingen i 1993 virksomheden begyndte at producere kommercielt radialdæk til personbiler og lette lastbiler. Og næste år vil selskabet modtog kvalitetscertificering, såsom E-mærket af Det Europæiske Fællesskab og er støtteberettigede, og Department of Transportation, som er nødvendige for det amerikanske marked.

At dømme ud fra de erfaringer og resultater af PT dækproduktion. Elephant TBK ikke blive overrasket, hvis dækket produktion TBK PT Gajah Tunggal opnået mange priser, som de bedste dæk i Indonesien og internationalt.

I Indonesien markedet indtil dette øjeblik i brand GT Radial personbil segment er stadig ikke afskrækkes. I øjeblikket GT Radial dæk har været brugt som en Original Equipment Manufacturer (OEM) mere end én større køretøjsfabrikanten i Indonesien, som Toyota og Daihatsu.

Måske har du nogensinde har spekuleret over, hvorfor hvert nyt produkt PT Gajah Tunggal altid efterspurgt af forbrugerne? Det er fordi virksomhederne altid er 'hører' ønske om at forbrugeren i at skabe nye dæk produkter. Og det er ikke vanskeligt, fordi virksomhederne altid forsøger at præsentere og tæt på fællesskabet.

Det er klart, at produktet af Sydøstasiens største dæk firma er i stand til at konkurrere og blive en top brand bedste bil dækmarkedet i Indonesien. Og i stand til at konkurrere godt med udenlandske mærker, der er berømte som Bridgestone.

Og selvfølgelig mange også modtaget priser fra forskellige grupper eller organisationer som prisen Primaniyarta Award fra Handelsministeriet i 2008, og denne pris er givet direkte af præsidenten for Republikken Indonesien, Susilo Bambang Yudhoyono som en af ??de bedste nationale selskaber i form af "global brand udvikling".

Afdelingen for Forskning og Udvikling Stærk spiller en vigtig rolle. I dette afsnit udfyldes af eksperter, dygtige og kompetente i deres respektive områder. Mange af de eksperter, der er uddannet fra Polytechnic Elephant, som omfatter en af ??de førende uddannelsesinstitutioner i Indonesien.

Fra forskning og udvikling division er født senere, og i 2010 Champiro Eco World Record Museum i Indonesien gav en pris for den kategori, første miljøvenlige dæk produceret diIndonesia.

Ikke kun det, at produktet dæk Champiro HPY også modtaget en pris Amazing Record 200 fra Auto Bild magasin for holdbarhed, kvalitet og ydelse af dækket, når det testet menggeber Sentul International Circuit i løbet af de 200 omgange med kun 1 sæt dæk.

Det vil helt sikkert blive hæmmet, hvis Elephant ikke har en solid finansiel styrke og kører med god selskabsledelse (corporate governance).

Anerkendelsen kom fra Euromoney Magazine i september 2006, som giver prisen Asiens bedste ledet virksomhed i Indonesien. Og igen Elephant i år af 2011 har den nåde en pris som en af ??Indonesiens top 10 bedst ledede virksomheder i FinaneAsia magasin og en af ??Indonesiens top 10 bedste virksomheder fra Forbes Magazine.

PT Gajah Tunggal TBK, som producent af GT Radial dæk i oktober 2009 producerede GT Radial Champiro HPY, og i juni 2010 genopfinde GT Radial Champiro ECO, er dette en form for en virksomhed, der føler behov for at bidrage til bevarelsen af ??naturen som en del af den automotive verden. Virksomheden har også en mission om at skabe et miljøvenligt dæk og holde det overkommelige for befolkningen i Indonesien. Dette produkt har også fået påskønnelse fra Muri prisen for den kategori, da den første nationale producent af miljøvenlige dæk.

Det er Exhibit Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL, så naturligvis også husker rejsetiden til 60 år, er virksomheden stadig at få opmærksomhed og en plads i hjerterne hos de mennesker i dækindustrien i Indonesien er strengere. Når det er sagt, prisen er en sand hyldest til virksomhedens konsistens i at opretholde kvaliteten.

Popular Posts

 
© 2010 LOWONGAN KERJA SOLO
Template by : O-Zone Blogger